Menu

Suroviny

+

Krokety

Omáčka

Podávání

  • Salát mix 300.0 g
  • Ředkvičky, čerstvé 120.0 g

Seznamte se s receptem na domácí bramborové krokety. Plňte je libovolnou náplní nebo je podávejte bez nádivky, ale nikdy nezapomeňte na studenou omáčku. Krokety lze podávat jako hlavní jídlo nebo přílohu, v bufetu tak ideálně nahrazují klasické hranolky

...

Příprava

  1. Krokety

    • Směs na bramborovou kaši spojte s moukou, zalijte teplou vodou, promíchejte a nechte vystydnout.
    • Potom přidejte 3 vejce, uhněťte těsto, utvořte krokety naplněné sýrem.
    • Krokety obalte ve vejci, panko strouhance a usmažte ve vyšší vrstvě tuku nebo ve fritéze v teplotě 150 °C.
  2. Omáčka

    • Všechny složky na omáčku nakrájejte na drobné kostičky, kopr nasekejte. Vše spojte s majonézou a ochuťte dle vlastní potřeby.
  3. Podávání

    • Krokety podávejte s kytičkou salátů a porcí omáčky
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu