Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Příprava

  1. Suroviny :

    Směs „croque“:

    · V pánvi rozehřáté na nízkou teplotu připravte jíšku z rozpuštěného másla a mouky (4 minuty).
    · Po troškách přidávejte mléko, dokud nevznikne hustá a hladká bílá omáčka.
    · Vmíchejte dijonskou hořčici, šunku pokrájenou na kostičky a sýr, poté nechejte trochu vychladnout.
    · Zapracujte majonézu Hellmann’s .
    · Vložte do zdobícího sáčku a nechejte vychladit.
  2. Podávání :

    · Do chleba udělejte šikmé zářezy do kříže.
    · Jemně řezy rozevřete a vytlačte do nich směs „croque“.
    · Pečte v předehřáté troubě na 175 °C 10 minut dozlatova a podávejte teplé.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu