Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Příprava

  1. Suroviny :

    Směs „croque“:
    • V pánvi rozehřáté na nízkou teplotu připravte jíšku z rozpuštěného másla a mouky (4 minuty).
    • Po troškách přidávejte mléko, dokud nevznikne hustá a hladká bílá omáčka.
    • Vmíchejte dijonskou hořčici, šunku pokrájenou na kostičky a sýr, poté nechejte trochu vychladnout.
    • Zapracujte majonézu Hellmann’s .
    • Vložte do zdobícího sáčku a nechejte vychladit.
  2. Podávání :

    • Do chleba udělejte šikmé zářezy do kříže.
    • Jemně řezy rozevřete a vytlačte do nich směs „croque“.
    • Pečte v předehřáté troubě na 175 °C 10 minut dozlatova a podávejte teplé.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu