1. Játra

    • Nahrubo nakrájenou cibuli orestujeme na tuku, přidáme játra, která jsme předem promíchali s essencí,a propečeme.
    • K měkkým játrům přidáme na kousky nakrájený ananas a pokrájená jablka zbavená jadřince s ponechanou slupkou.

  2. Rýže

    • Rýži propláchneme a vložíme na tuk. Pouze necháme zesklovatět, přidáme sůl, oloupanou cibuli, do které zapícháme hřebíček, opláchnuté rozinky, vařenou cizrnu a zalijeme vodou v poměru k rýži 1 : 1,5 l. Přivedeme k varu a na mírném ohni pod zakrytím necháme dodusit.
    • Z hotové rýže odstraníme cibuli s kořením a promícháme.

  3. Servírování

    • Při výdeji uděláme v rýži důlek, do kterého vložíme porci jater s ovocem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.