+

Omeleta

  • Vejce 30 kus
  • Parmezán 100 g
  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 300 ml
  • Česnek
  • Cibule šalotka 100 g
  • Olej 50 ml
  • Grilovaná paprika, mražená 350 g
  • Sýr mozzarella, bez syrovátky 250 g
  • Sůl a pepř
  • Baby špenát 250 g
  1. Omeleta

    • Vejce rozklepněte do nádoby, přidejte Ramu Cremefine Fraiche, jemně nastrouhaný parmezán, sůl a pepř dle chuti, celek důkladně promíchejte.
    • Do vaječné hmoty přidejte grilovanou papriku nakrájenou na proužky.
    • Šalotku a česnek nasekejte a na tuku zesklovaťte, přidejte očištěný špenát, promíchejte a odstavte.
    • Vše přidejte do vaječné směsi a opět promíchejte.
    • Na rozehřátou teflonovou pánev dejte trochu oleje, Dále vlijte rozmíchanou hmotu a několik kostek mozzarelly, chvíli restujte a dávejte pozor, aby se to nepřipálilo.
    • Možno vložit na chvíli do trouby nebo konvektomatu pro dokonalé propečení.