+

Omáčka

Zelenina

  • Zelené fazolové lusky (celé rozmrazené) 1.2 kg
  • Cizrna v konzervě (bez nálevu) 400 g
  1. Omáčka

    • Na tuku Rama orestujte cibuli, česnek a ořechy, přidejte kari koření, citronovou trávu a zázvor.
    • Potom přlijte Ramu Cremefine 15 % a kokosové mléko, vařte několik minut na mírném ohni.
  2. Zelenina

    • Přidejte fazolkové lusky a cizrnu, vše duste několik minut, dochuťte dle potřeby.
  3. Podávání

    • Při servírování můžeme posypat tence nakrájenými proužky chilli papričky.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.