Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
Krémové karí ve spojení se zeleninou je výbornou alternativou do masových pokrmů. Zelené fazolové lusky by se neměly dlouho vařit a cizrnu přidáváme až nakonec. Obvykle se podává s nudlemi nebo rýží.

Suroviny
Omáčka
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 40 ml
-
Cibule (proužky) 150 g
-
Česnek (plátky) 3 stroužky
-
Ořechy, arašídy syrové 100 g
-
Kari koření v prášku 8 g
-
Citronová tráva 1 kus
-
Strouhaný zázvor 20 g
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 600 ml
-
Kokosové mléko 400 ml
Zelenina
-
Zelené fazolové lusky (celé rozmrazené) 1.2 kg
-
Cizrna v konzervě (bez nálevu) 400 g
Příprava
-
Omáčka
- Na tuku Rama orestujte cibuli, česnek a ořechy, přidejte kari koření, citronovou trávu a zázvor.
- Potom přlijte Ramu Cremefine 15 % a kokosové mléko, vařte několik minut na mírném ohni.
-
Zelenina
- Přidejte fazolkové lusky a cizrnu, vše duste několik minut, dochuťte dle potřeby.
-
Podávání
- Při servírování můžeme posypat tence nakrájenými proužky chilli papričky.