1. Ingredience

    Zahřejeme vodu na 80°C. Rychle vsypeme směs na bramborovou kaši a krátce promícháme metlou, aby se nevytvořily shluky. Necháme kaši 1-2 minuty rehydrovat a poté vymícháme kaši do potřebné konzistence. Do horké kaše přidáme vymačkané a na malé kousky nakrájené kysané zelí strochou cukru a na tuku orestovanou pokrájenou cibulku, případně cibulku dáváme navrch.
  2. Rybí hranolky

    Kapří hranolky připravíme tak, že vykostěné rybí filety nakrájíme na tenké delší kousky – hranolky, osolíme, vetřeme prolisovaný česnek, koření a sójovou omáčku a necháme odležet. Kousky kapra obalíme vmouce smíchané strochou papriky a škrobovou moučkou. Kousky položíme na GN plech, postříkáme tukem, obrátíme a opět postříkáme tukem. Pečeme vkonvektomatu při 220°C cca 4-5 minut do zlatova.