Kočičák s kapřími hranolky

Suroviny
Ingredience
-
Voda 1600 ml
-
Kysané zelí 1000 g
-
Cibule žlutá 200 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 80 ml
-
Cukru 10 g
Rybí hranolky
-
Kapří Filety 1000 g
-
Sůl 5 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 10 g
-
Zázvor mletý
-
Česnek 20 g
-
Kmín mletý 1 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 100 ml
-
Škrobová Moučka 60 g
Příprava
-
Ingredience
Zahřejeme vodu na 80°C. Rychle vsypeme směs na bramborovou kaši a krátce promícháme metlou, aby se nevytvořily shluky. Necháme kaši 1-2 minuty rehydrovat a poté vymícháme kaši do potřebné konzistence. Do horké kaše přidáme vymačkané a na malé kousky nakrájené kysané zelí strochou cukru a na tuku orestovanou pokrájenou cibulku, případně cibulku dáváme navrch. -
Rybí hranolky
Kapří hranolky připravíme tak, že vykostěné rybí filety nakrájíme na tenké delší kousky – hranolky, osolíme, vetřeme prolisovaný česnek, koření a sójovou omáčku a necháme odležet. Kousky kapra obalíme vmouce smíchané strochou papriky a škrobovou moučkou. Kousky položíme na GN plech, postříkáme tukem, obrátíme a opět postříkáme tukem. Pečeme vkonvektomatu při 220°C cca 4-5 minut do zlatova.