Kočičák s kapřími hranolky

Suroviny
Kočičák s kapřími hranolky
−
+
€3.98
Ingredience
Voda
/ml
1600.0 ml
0%
Kysané zelí
/g
1000.0 g
0%
Cibule žlutá
/g
200.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
80.0 ml
0%
Cukru
/g
10.0 g
0%
Rybí hranolky
Kapří Filety
/g
1000.0 g
0%
Sůl
/g
5.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
10.0 g
0%
Zázvor mletý
/lžička
0.0 lžička
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Česnek
/g
20.0 g
0%
Kmín mletý
/g
1.0 g
0%
Rama Combi Profi 3,7 l
/ml
100.0 ml
0%
Škrobová Moučka
/g
60.0 g
0%
/
Ingredience
-
Voda 1600.0 ml
-
Kysané zelí 1000.0 g
-
Cibule žlutá 200.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 80.0 ml
-
Cukru 10.0 g
Rybí hranolky
-
Kapří Filety 1000.0 g
-
Sůl 5.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 10.0 g
-
Zázvor mletý
-
Česnek 20.0 g
-
Kmín mletý 1.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml
-
Škrobová Moučka 60.0 g
Příprava
-
Ingredience
Zahřejeme vodu na 80°C. Rychle vsypeme směs na bramborovou kaši a krátce promícháme metlou, aby se nevytvořily shluky. Necháme kaši 1-2 minuty rehydrovat a poté vymícháme kaši do potřebné konzistence. Do horké kaše přidáme vymačkané a na malé kousky nakrájené kysané zelí strochou cukru a na tuku orestovanou pokrájenou cibulku, případně cibulku dáváme navrch. -
Rybí hranolky
Kapří hranolky připravíme tak, že vykostěné rybí filety nakrájíme na tenké delší kousky – hranolky, osolíme, vetřeme prolisovaný česnek, koření a sójovou omáčku a necháme odležet. Kousky kapra obalíme vmouce smíchané strochou papriky a škrobovou moučkou. Kousky položíme na GN plech, postříkáme tukem, obrátíme a opět postříkáme tukem. Pečeme vkonvektomatu při 220°C cca 4-5 minut do zlatova.