1. Křídla

    • Z křídel odřízněte špičky. Ochuťte kuřecí esencí a vložte na 30 minut do konvektomatu s funkcí ohřevu s párou.
    • Uvařená křídla osušte, případně jemně dochuťte solí.
    • V misce rozmíchejte omáčku BBQ s medem a barevným pepřem a potom jí potřete křídla.
    • Vložte do trouby na 10 minut v teplotě 200 °C tak, aby se zapekly.
  2. Dip

    • Nastrouhaný sýr rozmíchejte s majonézou a hustým zakysaným krémem.
    • Mandle opražte na suché pánvi, část přidejte do omáčky.
  3. Podávání

    • Křídla podávejte s připraveným sýrovým dipem.
    • Pokrm posypte mandlemi a nakrájenou pažitkou.
    • Můžete ozdobit klíčky a mladým hráškem.