Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
I smažený sýr, jako tradiční pokrm se dá připravit tak, aby hosty zaujal.

Suroviny
Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
−
+
€1254.7
Sýr
Ovčí sýr
/kg
1.2 kg
0%
Panko strouhanka
/g
300.0 g
0%
Vejce
/kus
4.0 kus
0%
Hladká mouka
/g
100.0 g
0%
Jablečná omáčka
Jablko
/g
100.0 g
0%
Jablečné pyré
/g
200.0 g
0%
Bazalkové brambory
Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
/g
15.0 g
0%

Malé brambory
/kg
1.5 kg
0%
/
Sýr
-
Ovčí sýr 1.2 kg
-
Panko strouhanka 300.0 g
-
Vejce 4.0 kus
-
Hladká mouka 100.0 g
Jablečná omáčka
-
Jablko 100.0 g
-
Jablečné pyré 200.0 g
Bazalkové brambory
-
Malé brambory 1.5 kg
Příprava
-
Sýr
- Ovčí sýr nakrájíme na porce a postupně obalíme v trojobalu. Sýr osmažíme do zlatova a necháme okapat na papíře.
-
Jablečná omáčka
- Do jablečného pyré nakrájíme na malé kousky jablko.
-
Bazalkové brambory
- Malé brambory ve slupce omyjeme a předvaříme. Potom je necháme oschnout a opečeme je na rozpáleném oleji.
- Ochutíme směsí Primerba Bazalka a limetkové šťávy.