Menu

Suroviny

+

Rajčata a kapary:


...

Příprava

  1. Rajčata a kapary:


    • Rajčata nakrájejte na kostičky, z jednoho citronu nakrájejte jemně kůru, polovinu petrželky a kapary nasekejte najemno.
    • Smíchejte s olivovým olejem.

    Citrónová majonéza:
    • Smíchejte kůru a šťávu z jednoho citronu s 200 ml majonézy Hellmann's Professional.
    • Uchovejte v chladu pro podávání.

    Krokety:
    • Slanou tresku namočte do vody, nechte okapat a osušte. Rozmělněte vidličkou na vločky.
    • Brambory omyjte a upečte ve slupce v troubě při 170 °C, dokud nejsou uvařené.
    • Rozkrojte je napůl a prolisujte přes jemné síto, přičemž slupky vyhoďte.
    • Jemně smíchejte majonézu Hellmann's Professional, slanou tresku, rozmačkané brambory, česnek, cibuli, jemně nasekanou petrželku, černý pepř a kůru ze 2 citronů.
    • Vytvarujte 30 kroket a nechte je ztuhnout v chladu.
  2. Podávání :

    • Na jednu porci - posypeme 3 krokety ze slané tresky větším množstvím krupice a smažíme při 170 °C 4 minuty dozlatova.
    • Podávejte s rajčaty a kapary a s citronovou majonézou Hellmann's Professional.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu