1. Treska

    • Tresku nakrájíme na jednotlivé porce a ochutíme essencí. Kukuřičné lupínky rozdrtíme. Vejce rozšleháme.
    • Porci ryby položíme jednou stranou do ochuceného a rozšlehaného vejce a stejnou stranou do rozdrcených kukuřičných lupínků, položíme na GN plech, postříkáme tukem Combi Profi a vložime do konvektomatu. Pečeme při 170・C 8-10 minut.
  2. Kaše

    • Dýňové pyré ohřejeme. Vodu na bramborovou kaši přivedeme k varu, odstavíme na 3 minuty, aby měla voda 80–85・C, přidáme směs na bramborovou kaši a dobře rozmícháme.
    • Odstavíme na 2–3 minuty a ještě jednou promícháme.
    • Hotovou bramborovou kaši promícháme s teplým dýňovým pyré, zjemníme rostlinným krémem na vaření a lehce osolíme.

  3. Servírování

    • Podáváme s růžičkami brokolice, které jsme uvařili ve vodě nebo páře a omastili rozpuštěným tukem.

+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet