+

Polévka

  • Rama Culinesse Profi 0,9 l 120.0 ml
  • Cibule 200.0 g
  • Česnek čerstvý 15.0 g
  • Brambory 350.0 g
  • Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l 40.0 ml
  • Voda 15.0 l
  • Sůl 15.0 g
  • Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 250.0 ml
  • Mražený zelený hrášek 700.0 g
  • Hladkoliská petrželka 200.0 g

Podání

  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 100.0 ml
  • Máta 15.0 g
  1. Polévka

    • Na tuku krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme pokrájenou bramboru, zalijeme fondem a přivedeme k varu. Vaříme pár minut, než brambory změknou.
    • Přidáme hrášek a petrželku, necháme společně 3 minuty povařit, vhodíme stonky z otrhané máty a polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, přilejeme rostlinný kréma dochutíme solí.
  2. Podání

    • Polévku nalijeme do misky nebo talíře, doplníme o zakysaný krém a ozdobíme lístky máty.
  3. Tip

    • Polévku můžeme doplnit několika kousky pokrájeného sýra Feta.