Polévka ze zeleného hrášku se zakysaným krémem | Unilever Food Solutions
+

Polévka

Podání

  • Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 100 ml
  • Máta 15 g
  1. Polévka

    • Na tuku krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme pokrájenou bramboru, zalijeme fondem a přivedeme k varu. Vaříme pár minut, než brambory změknou.
    • Přidáme hrášek a petrželku, necháme společně 3 minuty povařit, vhodíme stonky z otrhané máty a polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, přilejeme rostlinný kréma dochutíme solí.
  2. Podání

    • Polévku nalijeme do misky nebo talíře, doplníme o zakysaný krém a ozdobíme lístky máty.
  3. Tip

    • Polévku můžeme doplnit několika kousky pokrájeného sýra Feta.