Remuládová omáčka

Suroviny
Omáčka
-
Kapary 30 g
-
Kyselé okurky 50 g
-
Sůl 10 g
-
Sardelky 40 g
-
Pažitka 20 g
-
Čerstvé bylinky 10 g
-
Jarní cibulka 20 g
-
Mléko 100 ml
-
Smetana, zakysaná 30 g
-
Bílé víno 40 ml
-
Vaječný bílek 1 kus
-
Cukr 20 g
Příprava
-
Omáčka
- Nakrájejte pažitku a čerstvé bylinky nadrobno. Dále nakrájejte nadrobno jarní cibulku, sterilované okurky a sardelky. Vařený bílek nasekejte nadrobno, stejně tak i kapary.
- Smíchejte Hellmann´s DELICATE majonézu s mlékem, zakysanou smetanou, vínem a hořčicí. Ochuťte cukrem a promíchejte s připravenými nakrájenými ingrediencemi.
- Remuládovou omáčku můžete podle vlastního uvážení lehce přibarvit kurkumou a případně přiostřit cayenským pepřem.