Rybí polévka s konfitovanými bramborami
Takový vzhled polévky s ohledem na způsob umístění složek je znám jako „koupel“ – spočívá v umístění složek do hlubokého talíře a zalití vývarem nebo omáčkou. Je důležité, aby byly složky viditelné a ne úplně zalité.

Suroviny
Rybí polévka s konfitovanými bramborami
−
+
€734.1
Rybí vývar
Cibule žlutá
/g
100.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
50.0 g
0%
Celer celý ( 800 - 1000g )
/g
60.0 g
0%
Bobkový list
/kus
1.0 kus
0%
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/ml
60.0 ml
0%

Šťáva z citrónu ( kus 110 g)
/ml
0.0 ml
0%
Kapr (maso)
/g
500.0 g
0%
Voda
/l
2.0 l
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
50.0 ml
0%
Rybí minizávitky ve špenátu
Maso z vařené ryby
/g
300.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
50.0 ml
0%
Citrón
/kus
0.0 kus
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Čerstvý špenát
/g
50.0 g
0%
Konfitované brambory
Salátové brambory, typ A (kostky)
/g
300.0 g
0%
Olivový olej
/ml
50.0 ml
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Česnek stroužky
/kus
3.0 kus
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Zelenina julienne
Mrkev, čerstvá
/g
150.0 g
0%
Řapíkatý celer
/g
120.0 g
0%
Kořen petržele
/g
70.0 g
0%
Podávání
Kopr, čerstvý
/g
0.0 g
0%
Potočnice /řeřicha
/g
0.0 g
0%
/
Rybí vývar
-
Cibule žlutá 100.0 g
-
Mrkev, čerstvá 50.0 g
-
Celer celý ( 800 - 1000g ) 60.0 g
-
Bobkový list 1.0 kus
-
Šťáva z citrónu ( kus 110 g)
-
Kapr (maso) 500.0 g
-
Voda 2.0 l
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 50.0 ml
Rybí minizávitky ve špenátu
-
Maso z vařené ryby 300.0 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 50.0 ml
-
Citrón
-
Sůl
-
Čerstvý špenát 50.0 g
Konfitované brambory
-
Salátové brambory, typ A (kostky) 300.0 g
-
Olivový olej 50.0 ml
-
Olej 100.0 ml
-
Česnek stroužky 3.0 kus
-
Sůl
Zelenina julienne
-
Mrkev, čerstvá 150.0 g
-
Řapíkatý celer 120.0 g
-
Kořen petržele 70.0 g
Podávání
-
Kopr, čerstvý
-
Potočnice /řeřicha
Příprava
-
Rybí vývar
- Zeleninu nakrájejte na kostičky a vařte do měkka s přidáním bobkového listu. Přidejte rybí essenci, šťávu z citronu a kapří maso.
- Vše vařte na mírném ohni několik minut. Dejte vychladit.
- Studený vývar přeceďte, oddělte maso od kostí a kůže.
-
Rybí minizávitky ve špenátu
- Maso rozmixujte s přidáním Ramy Cremefine Profi Ke šlehání, dochuťte solí a citronovou kůrou.
- Nádivku zabalte do velkých špenátových listů, které byly předtím spařeny a ochlazeny ve studené vodě.
-
Konfitované brambory
- Osolte a vložte do vakuového sáčku s olejem, olivovým olejem a česnekem. Vařte do měkka.
-
Zelenina julienne
- Zeleninu jemně opečte na oleji od konfitování brambor a osolte.
-
Podávání
- Vývar povařte, zjemněte krémem Rama Cremefine Na Vaření, dochuťte, pokud bude třeba.
- Do talíře nebo misky vložte teplý rybí závitek, brambory a ostatní zeleninu. Zalijte krémovým vývarem.
- Rybí polévku ozdobte koprem a lístky potočnice.