Šulky s pažitkovými bramborami

Suroviny
Šulky s pažitkovými bramborami
−
+
€548.96
Šulky:
Vepřová Plec Mletá
/g
1000.0 g
0%
Bílé Zelí
/g
700.0 g
0%
Kysané zelí
/g
600.0 g
0%
Bobkový list
/g
1.0 g
0%
Nové koření
/g
1.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
5.0 g
0%
Brambory
/g
1600.0 g
0%
Pažitka
/g
20.0 g
0%
Rama Profi 1 kg
/g
100.0 g
0%
/
Šulky:
-
Vepřová Plec Mletá 1000.0 g
-
Bílé Zelí 700.0 g
-
Kysané zelí 600.0 g
-
Bobkový list 1.0 g
-
Nové koření 1.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 5.0 g
-
Brambory 1600.0 g
-
Pažitka 20.0 g
-
Rama Profi 1 kg 100.0 g
Příprava
-
Šulky:
- Omytou a očištěnou celou hlávku zelí ponoříme do většího hrnce s vodou a vaříme. Během vaření odkrajujeme z hlávky list po listu, až odkrojíme košťál.
- Mleté maso osolíme, okořeníme paprikou a promícháme s nevařenou rýží a rajským protlakem.
- Směs zabalíme do uvařených listů z hlávkového zelí.
- Naplněné závitky postupně navrstvíme s kysaným zelím do hrnce tak, že na dno hrnce vyskládáme závitky a na ně dáme vrstvu kysaného zelí a bobkový list, pak zalijeme vodou a vše dusíme do změknutí.
- Oloupané brambory uvaříme a poté promícháme s máslovým tukem a posypeme pažitkou.