Ukrajinský boršč

Suroviny
Ukrajinský boršč
−
+
€170.17
Postup :
Kuřecí skelety
/g
200.0 g
0%
Bobkový list
/ks
2.0 ks
0%
Knorr Nové koření
/ks
5.0 ks
0%
Cibule žlutá, nakrájená- na kostky
/g
50.0 g
0%
Olej Řepkový
/ml
20.0 ml
0%
Mrkev, nakrájená- na kostky
/g
50.0 g
0%
Petržel, nakrájená- na kostky
/g
50.0 g
0%
Brambory, oloupané a nakrájené na kousky
/g
250.0 g
0%
Knorr Delikat Kořenicí přípravek bez přídavku soli 3 kg
/g
15.0 g
0%

web - bez masové složky
web - bez přidaného glutamanu
Bílé Zelí
/g
100.0 g
0%
Červená řepa čerstvá- nastrouhaná
/g
300.0 g
0%
Zelené fazolky (mražené)
/g
100.0 g
0%
Bílé fazole, konzerva 400 g
/g
50.0 g
0%
Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
/g
100.0 g
0%

Kmín
/g
1.0 g
0%
Cukr
/g
10.0 g
0%
Voda
/l
2.2 l
0%
Smetana- 12%
/ml
50.0 ml
0%
Majoránka
/g
2.0 g
0%
/
Postup :
-
Kuřecí skelety 200.0 g
-
Bobkový list 2.0 ks
-
Knorr Nové koření 5.0 ks
-
Cibule žlutá, nakrájená- na kostky 50.0 g
-
Olej Řepkový 20.0 ml
-
Mrkev, nakrájená- na kostky 50.0 g
-
Petržel, nakrájená- na kostky 50.0 g
-
Brambory, oloupané a nakrájené na kousky 250.0 g
-
Bílé Zelí 100.0 g
-
Červená řepa čerstvá- nastrouhaná 300.0 g
-
Zelené fazolky (mražené) 100.0 g
-
Bílé fazole, konzerva 400 g 50.0 g
-
Kmín 1.0 g
-
Cukr 10.0 g
-
Voda 2.2 l
-
Smetana- 12% 50.0 ml
-
Majoránka 2.0 g
Příprava
-
Postup :
- Kuřecí skelety omyjte, vložte do hrnce a přilijte studenou vodu. Přidejte bobkový list, nové koření a vařte na mírném ohni cca 30 minut.
- Cibuli orestujte na oleji, přidejte na kostky nakrájenou mrkev a petržel, krátce je orestujte a pak všechno přidejte k vývaru. Vařte na mírném ohni pod pokličkou.
- Po několika minutách přidejte na kostky nakrájené brambory a kořenicí přísadu Delikát.
- Přidejte nakrouhané bílé zelí a nastrouhanou červenou řepu a dále vařte pod pokličkou.
- Když budou brambory už skoro měkké, přidejte nakrájené fazolové lusky a bílé fazole, nakrájená rajčata z plechovky, koření a všechno vařte cca 5 minut. Nakonec polévku zjemněte smetanou.
- Vyjměte skelety a oberte maso,které přidejte do polévky.
- Kuřecí skelety omyjte, vložte do hrnce a přilijte studenou vodu. Přidejte bobkový list, nové koření a vařte na mírném ohni cca 30 minut.