Menu

Suroviny

+

Postup :


...

Příprava

  1. Postup :

    • Kuřecí skelety omyjte, vložte do hrnce a přilijte studenou vodu. Přidejte bobkový list, nové koření a vařte na mírném ohni cca 30 minut.
    • Cibuli orestujte na oleji, přidejte na kostky nakrájenou mrkev a  petržel, krátce je orestujte a pak všechno přidejte k vývaru. Vařte na mírném ohni pod pokličkou.
    • Po  několika minutách přidejte na kostky nakrájené brambory a kořenicí přísadu Delikát.
    • Přidejte nakrouhané bílé zelí a nastrouhanou červenou řepu a dále vařte pod pokličkou.
    • Když budou brambory už skoro měkké, přidejte nakrájené fazolové lusky a bílé fazole, nakrájená rajčata z plechovky, koření a všechno vařte cca 5 minut. Nakonec polévku zjemněte smetanou.
    • Vyjměte skelety a oberte maso,které přidejte do polévky.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu