Zelný závitek v rajčatové omáčce

Suroviny
Zelný závitek v rajčatové omáčce
−
+
€512.74
POSTUP ZÁVITKY :
Bílé Zelí
/g
500.0 g
0%
Cibule žlutá- na kostky
/g
60.0 g
0%
Olej, řepkový
/ml
20.0 ml
0%
Sůl
/g
5.0 g
0%
Vepřové maso mleté
/g
500.0 g
0%
Vejce- velikost M
/kus
1.0 kus
0%
Majoránka
/g
2.0 g
0%
Voda
/l
1.5 l
0%
Knorr Delikat Kořenicí přípravek bez přídavku soli 3 kg
/g
10.0 g
0%

web - bez masové složky
web - bez přidaného glutamanu
POSTUP OMÁČKA:
Cibule žlutá- na kostky
/g
80.0 g
0%
Řepkový olej
/ml
20.0 ml
0%
Vývar z podušených závitků
/l
1.0 l
0%
Hladká mouka
/g
40.0 g
0%
Brambory
/kg
2.0 kg
0%
/
POSTUP ZÁVITKY :
-
Bílé Zelí 500.0 g
-
Cibule žlutá- na kostky 60.0 g
-
Olej, řepkový 20.0 ml
-
Sůl 5.0 g
-
Vepřové maso mleté 500.0 g
-
Vejce- velikost M 1.0 kus
-
Majoránka 2.0 g
-
Voda 1.5 l
POSTUP OMÁČKA:
-
Cibule žlutá- na kostky 80.0 g
-
Řepkový olej 20.0 ml
-
Vývar z podušených závitků 1.0 l
-
Hladká mouka 40.0 g
-
Brambory 2.0 kg
Příprava
-
POSTUP ZÁVITKY :
- Z hlávkového zelí vykrojte tvrdý košťál a oloupejte jednotlivé listy tak, aby se nepotrhaly. Listy spařte vroucí vodou, aby změkly.
- Cibuli orestujte na oleji a nechte vychladnout. V míse smíchejte všechny ostatní ingredience, přidejte cibuli a dochuťte.
- Masovou směs pokládejte na jednotlivé zelné listy a zabalte do válečků.
- Hotové závitky poskládejte do pekáče a zalijte horkou vodu s kořenicí přísadou Delikát.
- Pekáč přiklopte, vložte do trouby a nechte péct cca 20–30 minut.
- Po uplynutí této doby vyndejte závitky z trouby a odlijte 1 litr vývaru na přípravu rajčatové omáčky.
- Z hlávkového zelí vykrojte tvrdý košťál a oloupejte jednotlivé listy tak, aby se nepotrhaly. Listy spařte vroucí vodou, aby změkly.
-
POSTUP OMÁČKA:
- Orestujte cibuli, přidejte rajčatový protlak a nechte ho chvíli zatáhnout.
- Zalijte odloženým vývarem, zahustěte opraženou moukou a přiveďte k varu.
- Závitky podávejte s bramborami a omáčkou.
- Orestujte cibuli, přidejte rajčatový protlak a nechte ho chvíli zatáhnout.