Menu

01:04

1. Základy: úvod, vybavení a ingredience

Sledujte kuchaře Freda Duvala, hlavního šéfkuchaře v The White Onion restauraci, který vás provede zpěňováním polévek se zaměřením na okurkové gazpacho. V tomto videu představí základní vybavení a ingredience, které potřebujete k vytvoření této super lehké letní polévky

01:25

2. Základy: okurkové gazpacho

Šéfkuchař Fred Duval vnáší do přípravy gazpacha nádech lehkosti díky použití šlehačkové iSi láhve a přidání ozdoby z lisované okurky.

02:27

3. Pokročilé techniky: Úvod, vybavení a ingredience

Podívejte se, jak Ben Murphy, šéfkuchař v Launceston Place, předvádí, jak používat šlehačkové iSi láhve. Ukáže vám vybavení a ingredience, které budete potřebovat, abyste zvládli jeho typický pokrm a vytvořili neuvěřitelné chutě a textury.

04:51

4. Pokročilé techniky: Míchaná vejce a Foie Gras Amuse-Bouche

Naučte se, jak vytvořit tuto gurmánskou obměnu snídaňové klasiky. Připravte pěnu z míchaných vajec s podzimním lanýžem a kváskovým chlebem s použitím šlehačkové iSi láhve.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu