Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_1.Introduction_UFSAcademy

2:38

1. Úvod

V tomto kurzu šéfkuchař Eric Chua, šéfkuchař Maurits van Vroenhoven a šéfkuchař René-Noel Schiemer vám ukážou, jak inovativním a kreativním způsobem používat zeleninu k vytvoření lahodných předkrmů, hlavních jídel a dezertů. Zeleninový svět nabízí spoustu ingrediencí, které lze s trochou experimentování a techniky proměnit v alternativy masa, smetany a mnoho víc.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_2.Charred Brussels Sprouts with Smoky Gochujang Glaze_UFSAcademy

7:49

2. Opečená růžičková kapusta s uzenou glazurou Gochujang

V tomto videu singapurský šéfkuchař Eric Chua vyzdvihuje skromnou a cenově výhodnou zeleninu Brassica svým neodolatelným receptem na růžičkovou kapustu. Šéfkuchař Eric ukazuje, jak kořenit a opékat růžičkovou kapustu, jak připravit salát coleslaw se syrovou růžičkovou kapustou a jak připravit korejskou kouřovou polevu na ozdobu pokrmu.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_3.Carrots 4 Ways with Mole Chunks_UFSAcademy

8:20

3. Mrkev na 4 způsoby s kousky Mole

Náš německý šéfkuchař René-Noel Schiemer předvádí nový bezodpadový veganský recept Carrots 4 Ways. Šéfkuchař René v tomto videu ukazuje, jak pracovat, ochucovat a podávat různé druhy mrkve. Nakonec šéfkuchař René ukáže, jak na talíře připravit pokrm, který je perfektní jako předkrm nebo hlavní jídlo.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Future Menus: Irresistible Vegetables_4.Parsnip Mini Magnum Ice Cream and Panna Cotta_UFSAcademy

6:44

4. Pastinákové mini nanuky a Panna Cotta

Šéfkuchař Maurits van Vroenhoven ukazuje, jak proměnit pastinák na mini zmrzlinu a dezert panna cotta. Naučte se připravit chutnou karamelovou pomazánku s topinamburem, bobulemi rakytníku a gelem kalamansi a sušenkami z pastináku a moučkového cukru a nakonec, jak naservírovat tento lahodný dezert na bázi kořenové zeleniny.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu