Španělské TAPAS - s vůní dřeva, kouře a ohně
Španělské tapas to nejsou jen španělské jednohubky, ale v širším slova smyslu kultura stravování. Ukážeme vám, jak připravit uzené a grilované tapasy a servírovat ho vašim hostům. Neváhejte a ovládněte středomořské kuchářské techniky!
1. Úvod
Ovládněte umění přípravy tapas, známých španělských jednohubek, s šéfkuchařem Danem Sherlockem ze španělské tapas restaurace Ember Yard v Londýně. Seznámí vás s technikami, ingrediencemi a vybavením, které je třeba znát, a díky nimž vytvoříte dokonalé tapas se zaměřením na jejich grilování a uzení. Dan Sherlock vás krok za krokem provede přípravou nejšťavnatějších vepřových řezů: Ibérico presa .
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se