1. Úvod
Seznamte se se soukromým šéfkuchařem Mattem Manningem. Získejte jeho nejlepší tipy pro přípravu nedělní sváteční pečeně, a to kombinací různých koření a strukturované zeleniny pro skvělý konečný výsledek.
2. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 1. část
Pastinák nakrájejte, poduste a přeceďte, předtím než začnete s karamelizací a glazováním čekanky. Naučte se nejlepší tipy na kořenění při přípravě sous-vide.
3. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 2. část
Podívejte se na neodolatelný recept brasírované volské oháňky a naučte se techniku uzení, která zanechá váš pastinák prosycený vůní dřeva z bílého ořechu Hickory.
4. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 3. část
Před podáváním a servírováním se naučíte připravit glazé omáčku, kterou podlijete křehké hovězí maso.