This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod
Seznamte se se soukromým šéfkuchařem Mattem Manningem. Získejte jeho nejlepší tipy pro přípravu nedělní sváteční pečeně, a to kombinací různých koření a strukturované zeleniny pro skvělý konečný výsledek.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 1. část
Pastinák nakrájejte, poduste a přeceďte, předtím než začnete s karamelizací a glazováním čekanky. Naučte se nejlepší tipy na kořenění při přípravě sous-vide.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 2. část
Podívejte se na neodolatelný recept brasírované volské oháňky a naučte se techniku uzení, která zanechá váš pastinák prosycený vůní dřeva z bílého ořechu Hickory.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 3. část
Před podáváním a servírováním se naučíte připravit glazé omáčku, kterou podlijete křehké hovězí maso.