Menu

01:04

1. Úvod

Seznamte se se soukromým šéfkuchařem Mattem Manningem. Získejte jeho nejlepší tipy pro přípravu nedělní sváteční pečeně, a to kombinací různých koření a strukturované zeleniny pro skvělý konečný výsledek.

04:07

2. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 1. část

Pastinák nakrájejte, poduste a přeceďte, předtím než začnete s karamelizací a glazováním čekanky. Naučte se nejlepší tipy na kořenění při přípravě sous-vide.

03:52

3. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 2. část

Podívejte se na neodolatelný recept brasírované volské oháňky a naučte se techniku uzení, která zanechá váš pastinák prosycený vůní dřeva z bílého ořechu Hickory.

03:07

4. Příprava hovězího masa a pyré z uzeného pastináku - 3. část

Před podáváním a servírováním se naučíte připravit glazé omáčku, kterou podlijete křehké hovězí maso.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu