Maximalizujte svou ziskovost pomocí lepšího řízení nákladů.
Cílem každého podnikání je, aby bylo ziskové. To platí i pro pohostinství. V tomto modulu se zaměříme na způsoby, jak řídit náklady a maximalizovat ziskovost pomocí lepšího řízení pracovních sil a volby surovin.
Proč musíme vědět, jaké máme náklady při provozování stravovacích služeb?
Pokud nebudeme řídit náklady, sníží se naše marže. Velký objem provozu nemusí nutně znamenat ziskovost.
Click on the topics below to start
Zjistěte, jaké náklady snížit a jak toho nejlépe dosáhnout.
Používejte náležitou terminologii, abyste dokázali správně stanovit náklady na nákup potravin.
Určete své náklady na nákup potravin a stanovte prodejní cenu svých pokrmů.
Spočítejte výnos ze svých pokrmů a zjistěte, kolik potravin na ně potřebujete nakoupit a další.
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.