Menu
Předehřejte gril na požadovanou teplotu.

Předehřejte gril na požadovanou teplotu.

Pokud byste dali studené jídlo na studený gril, pak bude výsledkem katastrofa.

Maso, zejména když je nakrájeno na jemné plátky, by mělo mít před vložením na gril pokojovou teplotu.

Maso, zejména když je nakrájeno na jemné plátky, by mělo mít před vložením na gril pokojovou teplotu.

Díky tomu se maso snáze propeče uvnitř.

Maso předem naložte do oleje, místo toho, abyste olejem polili gril.

Maso předem naložte do oleje, místo toho, abyste olejem polili gril.

Maso bude díky tomu šťavnatější a nebude spolu s kořením zůstávat přichycené na roštu.

Pokud chcete grilované maso polít omáčkou, počkejte, až bude hotové.

Pokud chcete grilované maso polít omáčkou, počkejte, až bude hotové.

Jinak by, zejména pokud omáčka obsahuje cukr, mohla začít hořet. 

Karbanátky pro hamburgery mají tendenci se uprostřed vyboulit a praskat.

Karbanátky pro hamburgery mají tendenci se uprostřed vyboulit a praskat.

Abyste tomu zabránili a připravili perfektně rovný burger, stlačte prostředek syrového karbanátku buď prstem, nebo lžicí. 

Maso nenechávejte marinovat více jak dvě hodiny, hlavně pokud je marináda připravená z ananasu, nebo papáji.

Maso nenechávejte marinovat více jak dvě hodiny, hlavně pokud je marináda připravená z ananasu, nebo papáji.

Obsahují totiž enzymy, kvůli kterým se maso stane houbovité. 

Když maso sejmete z grilu,

Když maso sejmete z grilu,

počkejte 10 minut, než ho budete podávat.

Abyste ušetřili čas,

Abyste ušetřili čas,

ponořte před grilováním větší množství dřevěných špejlí do vody a další zmrazte. 

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu