![](/inspirace-pro-kuchare/Sezona/tri-gastronomicke-trendy-pro-jaro/_jcr_content/parsys/content/image_copy.img.jpg/1573654965405.jpg)
Na jaře se mnoho z nás rozhodne, že bude jíst lehčeji, ale to není jediná patrná změna. Stále více lidí se rozhoduje, že bude jíst méně masa – říkají si flexitariáni. Restaurace a podnikatelé v gastronomii musí být připraveni, aby ve svém menu mohli nabízet stále více vegetariánských pokrmů.
Zjistěte:
- jak rychle roste počet vegetariánů?
- jak připravit menu pro flexitariána?
- proč je v této situaci role obsluhujících zaměstnanců stále důležitější?
Zjistěte aktuální trendy na duben!
![](/inspirace-pro-kuchare/Sezona/tri-gastronomicke-trendy-pro-jaro/_jcr_content/parsys/content/image_696432817_copy.img.jpg/1573654953689.jpg)
Nechť grilovací sezóna započne! Způsob, jakým grilujeme, se mění stejně jako potřeby našich zákazníků. Ti očekávají nové chutě, více zeleniny a zřetel na životní prostředí.
Zjistěte:
- jaké nové vybavení a techniky mohou být použity pro grilování?
- jaké lehké pokrmy můžete připravit?
- jak grilovat ekologičtějším a méně nákladným způsobem?
Zjistěte aktuální trendy na květen!
![](/inspirace-pro-kuchare/Sezona/tri-gastronomicke-trendy-pro-jaro/_jcr_content/parsys/content/image_1034321421_cop.img.jpg/1573654876832.jpg)
![](/etc/designs/default/0.gif)
Už jsme viděli venkovní vaření a vaření na stolech hostů – trend otevřených kuchyní je stále v kurzu. Co je ale nového, je trend živých kuchařských show. Stávají se stále oblíbenějšími, jak mezi hosty, tak mezi kuchaři, kteří chtějí předvést své dovednosti.
Zjistěte:
- odkud pochází trend živého vaření?
- jak přenášet (streamovat) živé vaření na Facebook?
- proč je živé vaření ta nejlepší metoda propagace?
Zjistěte aktuální trendy na červen!