Na jaře se mnoho z nás rozhodne, že bude jíst lehčeji, ale to není jediná patrná změna. Stále více lidí se rozhoduje, že bude jíst méně masa – říkají si flexitariáni. Restaurace a podnikatelé v gastronomii musí být připraveni, aby ve svém menu mohli nabízet stále více vegetariánských pokrmů.

Zjistěte:

  • jak rychle roste počet vegetariánů?
  • jak připravit menu pro flexitariána?
  • proč je v této situaci role obsluhujících zaměstnanců stále důležitější?

Zjistěte aktuální trendy na duben!

Nechť grilovací sezóna započne! Způsob, jakým grilujeme, se mění stejně jako potřeby našich zákazníků. Ti očekávají nové chutě, více zeleniny a zřetel na životní prostředí.

Zjistěte:

  • jaké nové vybavení a techniky mohou být použity pro grilování?
  • jaké lehké pokrmy můžete připravit?
  • jak grilovat ekologičtějším a méně nákladným způsobem?

Již brzy!

Už jsme viděli venkovní vaření a vaření na stolech hostů – trend otevřených kuchyní je stále v kurzu. Co je ale nového, je trend živých kuchařských show. Stávají se stále oblíbenějšími, jak mezi hosty, tak mezi kuchaři, kteří chtějí předvést své dovednosti.

Zjistěte:

  • odkud pochází trend živého vaření?
  • jak přenášet (streamovat) živé vaření na Facebook?
  • proč je živé vaření ta nejlepší metoda propagace?

Již brzy!