![](/inspirace-pro-kuchare/Sezona/dva-cateringove-trendy-tohoto-leta/_jcr_content/parsys/content/image.img.jpg/1561632113232.jpg)
Cestujeme více a dál než dřív a z těchto cest si domů přivážíme nejenom suvenýry, ale také vzpomínky na naše kulinární zážitky. Hosté chtějí ochutnat pokrmy, které jsou v běžných restauracích doma ojedinělé.
Zjistěte:
- jak zůstat autentický při vaření exotických jídel
- jak přidat do menu nové pokrmy
- které kulinářské směry stojí za to prozkoumat
Přečtěte si aktuální trendy pro červenec!
![](/inspirace-pro-kuchare/Sezona/dva-cateringove-trendy-tohoto-leta/_jcr_content/parsys/content/image_1077599517.img.jpg/1573719457010.jpg)
Už jste někdy vařili artyčoky, nebo pastinák? Pojďme se podívat na svět zapomenuté zeleniny, která v minulosti ovládala naše kuchyně.
Zjistěte:
- co můžete připravit ze zapomenutých druhů zeleniny
- kterou zeleninu stojí za to znovu objevit
- jak se o nich dozvědět více
Již brzy!