Menu
Alt Image Text
Alt Image Text

Po období sváteční hojnosti je čas na novoroční předsevzetí ohledně zdravého stravování. Jak však uspokojit zákazníky, kteří se rozhodli jíst zdravě, když je venku zima? V lednu se budeme zabývat trendy v přípravě lehkých a zároveň výživných pokrmů, které navíc zahřejí.

Mimo jiné se dozvíte:

  • Jak uspokojit potřeby zákazníků na počátku nového roku?
  • Jaké pokrmy připravovat s využitím sezonní zeleniny?
  • Jaké koření se nejlépe hodí pro teplá a lehká jídla?

Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc leden!

Je vůbec možné provozovat stravovací služby bez odpadu? Globální trendy naznačují, že to možné je. Můžete využít některé techniky a řešení, která vám umožní snížit množství potravinového odpadu a zvýšit spokojenost zákazníků. Ti totiž věnují stále větší pozornost tomu, jak firmy dbají o životní prostředí.

Mimo jiné se dozvíte:

  • Je možné změnit vaši kuchyni v souladu s bezodpadovým trendem?
  • Vyplatí se zavést udržitelné nakládání s odpady?
  • Jakými snadnými triky lze předejít vzniku odpadu?

Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc únor!

Nabízet vynikající jídlo dnes už zjevně nestačí – k tomu, abyste přilákali zákazníky, musíte přidat výjimečné kulinářské zážitky. To platí zejména proto, že mladí lidé stále častěji volí jídlo s sebou než jídlo přímo v restauraci. Pro starší zákazníky je zase důležité pohodlí a vhodná komunikace.

Mimo jiné se dozvíte:

  • Co je nejdůležitější k tomu, abyste zákazníky přiměli k návštěvě vaší restaurace?
  • Jak se stravovací chování liší mezi generacemi?
  • Jak účinně přilákat různé generace do vaší restaurace?

Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc březen!

 

Zůstaňte u přijímačů!

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu