Po období sváteční hojnosti je čas na novoroční předsevzetí ohledně zdravého stravování. Jak však uspokojit zákazníky, kteří se rozhodli jíst zdravě, když je venku zima? V lednu se budeme zabývat trendy v přípravě lehkých a zároveň výživných pokrmů, které navíc zahřejí.
Mimo jiné se dozvíte:
- Jak uspokojit potřeby zákazníků na počátku nového roku?
- Jaké pokrmy připravovat s využitím sezonní zeleniny?
- Jaké koření se nejlépe hodí pro teplá a lehká jídla?
Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc leden!
Je vůbec možné provozovat stravovací služby bez odpadu? Globální trendy naznačují, že to možné je. Můžete využít některé techniky a řešení, která vám umožní snížit množství potravinového odpadu a zvýšit spokojenost zákazníků. Ti totiž věnují stále větší pozornost tomu, jak firmy dbají o životní prostředí.
Mimo jiné se dozvíte:
- Je možné změnit vaši kuchyni v souladu s bezodpadovým trendem?
- Vyplatí se zavést udržitelné nakládání s odpady?
- Jakými snadnými triky lze předejít vzniku odpadu?
Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc únor!
Nabízet vynikající jídlo dnes už zjevně nestačí – k tomu, abyste přilákali zákazníky, musíte přidat výjimečné kulinářské zážitky. To platí zejména proto, že mladí lidé stále častěji volí jídlo s sebou než jídlo přímo v restauraci. Pro starší zákazníky je zase důležité pohodlí a vhodná komunikace.
Mimo jiné se dozvíte:
- Co je nejdůležitější k tomu, abyste zákazníky přiměli k návštěvě vaší restaurace?
- Jak se stravovací chování liší mezi generacemi?
- Jak účinně přilákat různé generace do vaší restaurace?
Podívejte se na aktuální trendy pro měsíc březen!