Menu

Suroviny

+

Maso

Šťáva

Máslové brambory

  • Brambory 2000.0 g
  • Máslo 150.0 g
  • Sůl
  • Voda

Tip

  • Kuřecí maso

...

Příprava

  1. Maso

    Všechny suroviny až na Bindemitte rozmixujte do hladka. Popřípadě prolisujte přes síto. Přidejte Bindemitte a nechte nasáknout. Dáme do připravených vymaštěných forem, můžeme přikrýt folií a v konvektomatu na páru 99°C - 20 minut. Jednotlivé porce můžete pomocí šokeru zamrazit a uschovat pro pozdejší použití.    
  2. Šťáva

    Knorr Základ pro hnědé omáčky za studena připravte podle návod a přidejte do hotové štávy mletou červenou papriku.
  3. Máslové brambory

    Očistěné a se solí uvařené brambory slijte, propasírujte lisem najemno nebo pomelte na jemné šajbě v mlýnku spolu s máslem.
  4. Tip

    Podávejte třeba i pouze s rozmixovanými zeleninovými saláty.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu