Menu

Suroviny

+

Ingredience


...

Příprava

  1. Ingredience

    1. Vepřovou plec vcelku rozdělíme po vlákně na díly o průměru cca 8 cm a zdrezírujeme potravinářským provázkem. Do GN nádoby vložíme nakrájenou cibuli a přidáme osolené a okmínované maso. Mírně podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme vkonvektomatu na 230°C 10 minut. Poté zmírníme teplotou na 170°C a upečeme do měkka. Před koncem pečení poklici sundáme a maso dopékáme do zlatavé barvy. Upečené maso vyjmeme, výpek scibulí nalijeme do pánve, vyrestujeme, přidáme vodu, vepřovou šťávu a provaříme.
    1. Špenát: Přebereme, otrháme, důkladně omyjeme studenou vodou. Vhrnci na tuku orestujeme česnek a cibuli. Přidáme odkapaný špenát a zlehka ho orestujeme.
    2. Knedlík: Oloupané syrové brambory nakrájíme na nudličky a spojíme sbramborovým těstem. Dobře prohněteme, čímž vytvoříme kompaktní těsto a pomocí lžic tvarujeme noky, které vaříme vmírně vroucí vodě nebo vpáře 10-15 minut.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu