Menu

Suroviny

+

Maso

Šťáva

Zelené fazolky

Brambory

  • Brambory 2000.0 g
  • Máslo 150.0 g
  • Cibule, pokrájená 250.0 g
  • Anglická slanina 200.0 g
  • Smetana 250.0 ml

...

Příprava

  1. Maso

    Všechny suroviny až na Bindemitte rozmixujte do hladka. Popřípadě prolisujte přes síto. Přidejte Bindemitte a nechte nasáknout. Dame do připravených vymaštěných forem, mužem přikryt folii a v konvektomatu na páru 99°C - 20 minut. Jednotlivé porce můžete pomocí šokeru zamrazit a uschovat pro pozdější použití.                                                
  2. Šťáva

    Knorr Základ pro hnědé omáčky za studena připravte podle návodu a přidejte do hotové šťávy mletou červenou papriku.                                        
  3. Zelené fazolky

    Všechny suroviny až na Bindemittel rozmixujte do hladka při vysokých otáčkách. Popřípadě prolisujte přes síto. Přimíchejte Bindemittel a nechte nasáknout. Naplňte do připravených vymaštěných silikonových forem, přikryjte fólií a vložte do konvektomatu na páru 100°C na 20 minut. Po vyjmutí z forem můžete případně potřít zeleninovým fondem - esencí. Jednotlivé fazolky můžete pomocí šokeru zamrazit a uschovat pro pozdější použití.         
  4. Brambory

    Očistěné a se solí uvařené brambory slijte, propasírujte lisem najemno nebo pomelte na jemné šajbě v mlýnku spolu s máslem V pánvi na másle rozškvařte slaninu, přidejte cibuli a opékejte asi 5 minut dozlatova. Zalijte smetanou, osolte a opepřete. Do brambor vmíchejte rozmixovaná směs.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu