This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1.Consommé
Tento typ polévky je čirý, ale je plný chuti. K vyčistění consommé použijte sněh z bílků.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Bramborovo-pórková polévka
Tato jemná krémová polévka se tradičně podává zastudena, ale můžete ji servírovat i teplou – je známá jako vichyssoise. Od vaření zeleniny až po ozdobení hotového pokrmu pažitkou, vám šéfkuchař Vusi prozradí, jak připravit také její oblíbenou teplou variaci.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Polévka s vejci
Toto výrazné čínské jídlo, známé také jako vajíčková polévka, obsahuje jemné pramínky zašlehaných povařených vajec plovoucích v zeleninovém nebo kuřecím fondu. Může být připravena z plodů moře nebo jen ze zeleniny, ale recept v tomto videu kombinuje kuřecí maso a sladkou kukuřici.