Menu

02:16

1.Steak na grilu

Tipy, jak připravit jemný a chutný steak. Video obsahuje praktického průvodce s ukázkou stupňů propečení steaků – od úpravy "rare" - krvavý až po "dobře propečený" - well done.

02:58

2. Restovaná skopová játra

Šéfkuchař Vusi představí snadno použitelnou metodu, jak připravit toto jídlo ve standardu hodného restaurace. Od namáčení masa přes noc v mléce, po odstranění přebytečné krve až po přípravu chutné omáčky z červeného vína.

03:28

3. Brasírované hovězí maso

Tato metoda pomalého vaření  a dušení dokáže přeměnit velké kusy tvrdého masa na něco šťavnatého. Podívejte se ve videu, jak na to.

01:46

4. Dušené jehněčí 

Naučte se základy tohoto vydatného pokrmu – klasický recept na dušené jehněčí  aneb jehněčí guláš, který bude chutnat vašim hostům.

03:02

5. Pikantní skopové ledvinky

Kombinací nutričně bohatých ledvinek a ostré omáčky lze tento pokrm podávat k snídani i večeři. V tomto videu vám šéfkuchař Vusi nasdílí, jak připravit tento lahodný pokrm.

04:20

6. Hamburger steak

Možná je to oblíbené fast food jídlo, ale v tomto videu zjistíte, jak z něj udělat něco opravdu speciálního. Hamburger steak se skvělou cibulovo-houbovou omáčkou by neměl chybět na vašem menu!

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu