1.Steak na grilu
Tipy, jak připravit jemný a chutný steak. Video obsahuje praktického průvodce s ukázkou stupňů propečení steaků – od úpravy "rare" - krvavý až po "dobře propečený" - well done.
2. Restovaná skopová játra
Šéfkuchař Vusi představí snadno použitelnou metodu, jak připravit toto jídlo ve standardu hodného restaurace. Od namáčení masa přes noc v mléce, po odstranění přebytečné krve až po přípravu chutné omáčky z červeného vína.
3. Brasírované hovězí maso
Tato metoda pomalého vaření a dušení dokáže přeměnit velké kusy tvrdého masa na něco šťavnatého. Podívejte se ve videu, jak na to.
4. Dušené jehněčí
Naučte se základy tohoto vydatného pokrmu – klasický recept na dušené jehněčí aneb jehněčí guláš, který bude chutnat vašim hostům.
5. Pikantní skopové ledvinky
Kombinací nutričně bohatých ledvinek a ostré omáčky lze tento pokrm podávat k snídani i večeři. V tomto videu vám šéfkuchař Vusi nasdílí, jak připravit tento lahodný pokrm.
6. Hamburger steak
Možná je to oblíbené fast food jídlo, ale v tomto videu zjistíte, jak z něj udělat něco opravdu speciálního. Hamburger steak se skvělou cibulovo-houbovou omáčkou by neměl chybět na vašem menu!