1. Grilovaný losos
Možná už toto rychlé a jednoduché jídlo dobře znáte. Ale tipy šéfkuchaře Vusiho mohou posunout vaše vaření na další úroveň, včetně vytvoření křupavé kůže lososa.
2. Restované krevety s česnekem
Krevety jsou ideální jako předkrm nebo hlavní chod. Naučte se tuto geniálně jednoduchou přípravu.
3. Fish & chips
Jedná se o cenově dostupné, chutné a oblíbené britské jídlo nejen v restauracích, ale také jako jídlo s sebou. Šéfkuchař Vusi odhalí svůj způsob výroby základního těsta a hlubokého smažení, nebo-li fritování ryb.
4. Paupiettes z mořského jazyka
Ve francouzštině znamená "Paupiettes" kus stočeného masa nebo ryby naplněného lehkou nádivkou, obvykle sešité nití a dušené v kořeněné omáčce. V našem receptu vznikne stočením filetu bez kůže do kroužku a následným vařením v páře nebo pečením. Toto video vysvětluje, jak připravit rybu, omáčku nebo náplň podle preference vaší restaurace.
5. Pečený pstruh
Pstruh je sladkovodní ryba tmavé barvy. Je vynikající, když se peče v troubě. Naučte se namarinovat ho před vařením, aby chutnal prvotřídně.