This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Grilovaný losos
Možná už toto rychlé a jednoduché jídlo dobře znáte. Ale tipy šéfkuchaře Vusiho mohou posunout vaše vaření na další úroveň, včetně vytvoření křupavé kůže lososa.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Restované krevety s česnekem
Krevety jsou ideální jako předkrm nebo hlavní chod. Naučte se tuto geniálně jednoduchou přípravu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Fish & chips
Jedná se o cenově dostupné, chutné a oblíbené britské jídlo nejen v restauracích, ale také jako jídlo s sebou. Šéfkuchař Vusi odhalí svůj způsob výroby základního těsta a hlubokého smažení, nebo-li fritování ryb.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Paupiettes z mořského jazyka
Ve francouzštině znamená "Paupiettes" kus stočeného masa nebo ryby naplněného lehkou nádivkou, obvykle sešité nití a dušené v kořeněné omáčce. V našem receptu vznikne stočením filetu bez kůže do kroužku a následným vařením v páře nebo pečením. Toto video vysvětluje, jak připravit rybu, omáčku nebo náplň podle preference vaší restaurace.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Pečený pstruh
Pstruh je sladkovodní ryba tmavé barvy. Je vynikající, když se peče v troubě. Naučte se namarinovat ho před vařením, aby chutnal prvotřídně.