Menu

01:54

1. Grilovaný losos

Možná už toto rychlé a jednoduché jídlo dobře znáte. Ale tipy šéfkuchaře Vusiho mohou posunout vaše vaření na další úroveň, včetně vytvoření křupavé kůže lososa.

01:38

2. Restované krevety s česnekem

Krevety jsou ideální jako předkrm nebo hlavní chod. Naučte se tuto geniálně jednuduchou přípravu.

02:42

3. Fish & chips

Jedná se o cenově dostupné, chutné a oblíbené britské jídlo  nejen v restauracích, ale také jako jídlo s sebou. Šéfkuchař Vusi odhalí svůj způsob výroby základního těsta a hlubokého smažení, nebo-li fritování ryb.

01:33

4. Paupiettes z mořského jazyka

Ve francouzštině znamená "Paupiettes" kus stočeného masa nebo ryby naplněného lehkou nádivkou, obvykle sešité nití a dušené v kořeněné omáčce. V našem receptu vznikne stočením filetu bez kůže do kroužku a následným vařením v páře nebo pečením. Toto video vysvětluje, jak připravit rybu, omáčku nebo náplň podle preference vaší restaurace.

01:59

5. Pečený pstruh

Pstruh je sladkovodní ryba tmavé barvy. Je vynikající, když se peče v troubě. Naučte se namarinovat ho před vařením, aby chutnal prvotřídně.

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu