This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
1. Dodržování receptů
Každému receptu je důležité věnovat velkou pozornost. V tomto videu zjistíte, jak vám recepty pomohou podávat strávníkům konzistentně vypadající a chutnající pokrmy, udržet kontrolu nad zásobami a zvýšit své zisky.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
2. Vytvoření pracovního plánu
Dělat správnou věc ve správný čas, jako je například příprava surovin v nejlepším pořadí, udržuje restauraci na cestě k úspěchu. Zjistěte více o tom, jak z vás pečlivé plánování může udělat důležítého člena vašeho kuchyňského týmu.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
3. Výběr surovin
Naši uznávaní šéfkuchaři vám prozradí, jak rozhodují o tom, co do jejich jídel může a co ne. Jejich tipy zahrnují to, jak zjistit, jestli je například maso ve špičkové kvalitě, anebo vysvětlují výhody lokálních surovin.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
4. Sekce v komerční kuchyni
Když je kuchyně a její personál uspořádány promyšleně a efektivně, je pracovní život začínajícího šéfkuchaře mnohem lepší a jednodušší. Zjistite proč!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
5. Výběr vybavení profesionální kuchyně
Detailní výčet toho, co můžete očekávat ve vysoce kvalitní kuchyni v restauraci. Navíc také osobní vybavení, které potřebuje každý šéfkuchař – včetně dobrého krájecího nože.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
6. Používání vhodných postupů přípravy
Znáte-li přesně správný způsob přípravy pro určité jídlo, pozvednete vaše vaření na úžasnou novou úroveň. Šéfkuchař Vusi vám poskytne tipy pro grilování, vaření a smažení.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
7. Ochucování
Naučte se, jak dodat svým pokrmům rovnováhu a komplexnost. Zjistěte, proč něco tak jednoduchého, jako je vymáčknutí citronu nebo špetka černého pepře, může znamenat velký rozdíl.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
8. Servírování a prezentace jídel
Poskytnete-li zákazníkům skvělý první dojem z vašeho jídla, zvýšíte jejich požitek a pověst vás i vaší restaurace. Naši kuchaři se podělí o své tipy na servírování a prezentaci jídla.