This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod do Zero waste menu
Šéfkuchař Thais Gimenez v tomto videu představuje téma Zero waste menu – nový způsob pohledu na vaření zaměřený na využití ingrediencí chytrým způsobem, snížení odpadu a zvýšení zisku. Nízký odpad je více než trend, je to nová perspektiva, která tu zůstane.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Pomalu pečený bůček s květákovým pyré
V tomto videu se dozvíte, jak uvařit lahodný pomalu vařený vepřový bůček na asijském stylu s květákovým pyré s šéfkuchařem Craigem Elliottem. Toto jídlo využívá vepřový bůček, cenově dostupnější maso, které je však bohaté a chutné. V kombinaci s máslovou dýní, květákem a jablky je to dokonalý podzimní pokrm s nízkým odpadem.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3.Mezze Maze Část 1
Naučte se vařit Mezze Maze s šéfkuchařkou Joanne Limoanco Gedrano, cizrnovou vafli doplněnou moutabalem, avokádovým humusem, řepným želé a mikro zeleninou. V této první části vám šéfkuchařka Joanne vysvětlí ingredience a ukáže, jak vyrobit těsto na cizrnovou vafli.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Mezze Maze Část 2
V tomto videu najdete poslední krok k vytvoření Mezze Maze s šéfkuchařkou Joanne. Ukáže vám, jak připravit moutabal (dip z lilku a tahini), nakládané želé ze zbylé šťávy z nakládané řepy a ozdobu sušenými slupkami cizrny, mikro zeleniny a nakládanou červenou řepou. Poté předvede, jak stylově položit mezze.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Špaldová bruschetta s pomerančovými fermentovanými rajčaty
V tomto videu vás šéfkuchař Ronald Van-der-Laars naučí, jak vyrobit Zero waste špaldovou bruschettu s pomerančovými fermentovanými rajčaty. Ukáže, jak dehydrovat oranžová rajčata, udit Buffalo mozzarellu studeným kouřem a jak obkládat bruschettu s celozrnným špaldovým chlebem.