Bezpečnost potravin v podniku během COVID-19
All you need to know about Food Safety to keep your business running amidst COVID-19
-
8 pokynů pro kuchaře pro zachování bezpečnosti potravin
Přečtěte si o 8 hlavních pokynech pro kuchaře, aby byla zachována hygiena a bezpečnost potravin.
-
Základní seznam pro úklid restaurace
Zajistěte pomocí tohoto šikovného kontrolního seznamu, že kuchyňská hygiena bude nejvyšší prioritou. Seznam se zaměřuje na úkli...
-
Seznam kritických bodů (HACCP)
Jako šéfkuchař chcete mít jistotu, že podávané jídlo je chutné, výživné a především bezpečné. Pokud jsou standardy bezpečnosti ...
-
8 pokynů pro skladování potravin v restauraci
Kvalitu potravin může ovlivnit řada faktorů, ale výborné postupy skladování potravin přispívají k jejich bezpečnosti. Přečtěte ...
-
Jak zabránit křížové kontaminaci potravin
Místní šéfkuchaři sestavili 7 tipů, jak zabránit křížové kontaminaci potravin.
-
Běžná riziková místa v restauraci
Kuchyňské prostředí představuje mnoho rizik. Zde uvádíme přehled potenciálních rizik, se kterými se musíte v kuchyni vypořádat...
-
8 pokynů pro kuchaře pro zachování bezpečnosti potravin
Přečtěte si o 8 hlavních pokynech pro kuchaře, aby byla zachována hygiena a bezpečnost potravin.