Proč thajská kuchyně?
Je nejrychleji rostoucí kuchyně v Evropě a je nezbytnou součástí moderní gastronomie. I přes značné vlivy z Číny, Indie a Indonesie si zachovává svůj vlastní charakter a kouzlo.
Thajská jídla využívají čerstvé bylinky a koření, jsou plné chutí a vůní, jsou exotická. Navíc mají dokonalou kombinaci pikantní, kyselé, sladké, slané a hořké.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Ideální pro orientální kuchyni a klasické pokrmy s nádechem Asie

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem, zeleninou a krevetami

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem a zeleninou

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s červeným masem a rybami