Proč thajská kuchyně?
Je nejrychleji rostoucí kuchyně v Evropě a je nezbytnou součástí moderní gastronomie. I přes značné vlivy z Číny, Indie a Indonesie si zachovává svůj vlastní charakter a kouzlo.
Thajská jídla využívají čerstvé bylinky a koření, jsou plné chutí a vůní, jsou exotická. Navíc mají dokonalou kombinaci pikantní, kyselé, sladké, slané a hořké.
Ideální pro orientální kuchyni a klasické pokrmy s nádechem Asie
![](/inspirace-pro-kuchare/Svetove-kuchyne/Thajska-kuchyne/Thajska_kuchyne/jcr:content/parsys/content/columncontrol/columnctrl_parsys_1/textimage/image.img.png/thai_knorr_zluta_kari_pasta.png)
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem, zeleninou a krevetami
![](/inspirace-pro-kuchare/Svetove-kuchyne/Thajska-kuchyne/Thajska_kuchyne/jcr:content/parsys/content/columncontrol_1605408259/columnctrl_parsys_1/textimage/image.img.png/thai_knorr_zelena_kari_pasta.png)
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem a zeleninou
![](/inspirace-pro-kuchare/Svetove-kuchyne/Thajska-kuchyne/Thajska_kuchyne/jcr:content/parsys/content/columncontrol_1610761515/columnctrl_parsys_1/textimage/image.img.png/thai_knorr_cervena_kari_pasta.png)
Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s červeným masem a rybami