Asijská kuchyně
Taje orientu máte na dosah ruky! Nahlédněte do tajů, chutí a vůní asijské kuchyně a nechte se okouzlit jednoduchou přípravou pokrmů, netradiční kombinací bylinek, koření a surovin.
Taje orientu máte na dosah ruky! Nahlédněte do tajů, chutí a vůní asijské kuchyně a nechte se okouzlit jednoduchou přípravou pokrmů, netradiční kombinací bylinek, koření a surovin.
Asijská kuchyně je rozmanitá jako ostatně celý kontinent. Vliv na přípravu pokrmů má tradice, regionální zvyky nebo také dostupnost daných surovin. Orientální kuchyně je však známá používáním velkým množství čerstvých bylinek a koření jako například koriandr, citronová šťáva, galangal nebo wasabi.
Marinování je jednou z nejstarších metod ochucování a částečného konzervování produktů. Způsobuje, že marinovaný produkt je aromatičtější, měkký a šťavnatý.
Liší se od těch evropských, objevte jejich tajemství a rozdíly.
Sushi bar není špatný obchodní nápad - ale restaurace, která nabízí autentickou japonskou kuchyni, je ještě lepší volba. Zjistěte více o nejzajímavějších japonských jídlech a nechte se inspirovat jejich bohatým charakterem.
Asijská kuchyně se stává stále oblíbenější a častější volbou českých strávníků. Co všechno asijská kuchyně vlastně obnáší a znamená, jaké jsou zásadní suroviny pro asijské pokrmy a proč je lidé tolik milují?
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.