Základním jídlem v Koreji jsou taštičky neboli mandu. Jsou plněny vepřovým masem a kimchi, mohou se vařit v páře nebo ve vroucí vodě, smažit ve fritéze nebo na pánvi. Nádivka se vkládá do dokulata vykrojených mandu, ty se pak na okraji stlačí a vaří. Vaří se ve vývaru ze sušených ryb a mořských řas, podávají se s omáčkou a zeleninou nebo s kimchi.

Přejděte na níže uvedené video a podívejte se na tradiční způsob, jak jíst tuto korejskou specialitu.

Korejské taštičky

00:39

Více tipů a kuriozit o SVĚTOVÉ KUCHYNI

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet