Při inspirující procházce trhem Kwangjang, nejstarším pouličním trhem v Soulu, najdeme modré kraby nakládané v sóji, malé kraby s pastou z červené papriky, zelné kimchi, kimchi z čerstvé okurky a kimchi z ředkve a také korejský tatarský biftek yukhoe. Korejská verze se podobá francouzskému tatarskému bifteku, ale je dochucována sójou, cukrem, solí, sezamovým olejem, jarní cibulkou, třeným česnekem, sezamovým semínkem, černým pepřem a na nudličky nakrájenou čínskou hruškou. Podává se se syrovým vajíčkem nahoře.
Podívejte se na video a přesuňte se do vzdáleného Soulu, kde se dozvíte o jedinečné rozmanitosti korejské kuchyně.
![](/inspirace-pro-kuchare/Svetove-kuchyne/korejska-kuchyne/trh-gwanjang-v-soule/_jcr_content/parsys/content/video/image.img.jpg/1573730525283.jpg)