Korejská kuchyně zná více než 150 druhů jednotlivých kusů - řezů masa, přičemž 50 se dnes pravidelně používá pro přípravu korejských jídel. King Cut je tradiční způsob porcování masa na žebírka King Ribs podávaná v restauracích, jež servírují korejské BBQ. Žebírka jsou k mání na většině korejských trhů. Pokud maso porcujete sami, namočte ho na 30 až 60 minut do studené vody, aby se odstranil specifický pach a příchuť.

Díky následujícímu videu se dozvíte, jak připravovat maso v korejském stylu.

Porcování masa – king cut

01:41

Více tipů a kuriozit o SVĚTOVÉ KUCHYNI

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.