Polévka z cizrny
Aromatická hustá polévka, která zasytí i potěští gurmány.

Suroviny
Polévka z cizrny
−
+
€895.0
Polévka
Cizrna
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/g
40.0 g
0%

Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
/g
10.0 g
0%

Pancetta, italský špek
/g
200.0 g
0%
Šalvěj čerstvá
/kus
2.0 kus
0%
Knorr Professional Primerba Rozmarýn 0,34 kg
/g
20.0 g
0%

Podávání
Rozmarýnový Olej
/
0.0
0%
Mořská Sůl
/
0.0
0%
/
Polévka
-
Cizrna 500.0 g
-
Pancetta, italský špek 200.0 g
-
Šalvěj čerstvá 2.0 kus
Podávání
-
Rozmarýnový Olej
-
Mořská Sůl
Příprava
-
Polévka
- Cizrnu namočte a potom uvařte s přidáním esence hovězího bujónu a šafránové pasty. Odložte část celých kuliček k ozdobení talíře.
- Uvařenou cizrnu spolu s vodou znovu vařte na mírném ohni, po několika minutách přidejte šalvěj a rozmarýnovou Primerbu.
- Vše umixujte na hladkou hmotu, pokud bude třeba, propasírujte přes drobné síto.
- Na suché pánvi orestujte pancettu nakrájenou na drobné kostičky, promíchejte s umixovanou cizrnou. Konzistence by měla připomínat krém, popřípadě přidejte trochu vody. Celek dochuťte.
-
Podávání
- Samostatně ohřejte celou cizrnu.
- Na talíř vlijte polévku a přidejte kuličky cizrny.
- Vše polijte rozmarýnovým olejem.
- Případně můžete polévku ozdobit lístky šalvěje usušené v mořské soli.