Menu

Suroviny

+

Na omáčku:

Na pizzu:

Příprava

  1. Na omáčku:

    • Nakrájenou červenou cibuli a papriku dejte na pánev s trochou olivového oleje.
    • Osmahněte do zesklovatění, přidejte česnek, oregano, uzenou chilli papričku a rajčata, promíchejte.
    • Přidejte základní rajčatovou pizza omáčku, přiveďte k varu a dochuťte.
    • Nechte chvíli povařit na mírném ohni, aby směs zhoustla, poté odstavte a nechte vychladnout.
  2. Na pizzu:

    • Předehřejte troubu na 200 stupňů.
    • Připravte základní pizza placky, na které dáte omáčku.
    • Přidejte rozpůlená oranžová cherry rajčata a dostatečné množství The Vegetarian Butcher No Pepperoni.
    • Na závěr vše posypejte (veganským) nastrouhaným sýrem a pečte v troubě asi 10 minut dozlatohněda.
  3. Tip šéfkuchaře:

    • Pizzu můžete vylepšit pikantní salsou nebo čerstvou mátovou salsou s citronem. Hodila by se i dobrá veganská citronová majonéza.
    • Do omáčky můžete přidat také červené fazole, abyste pokrmu dopřáli trochu více bílkovin.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu