Světové kuchyně
Elegantní a sofistikovaná chuť!

-
Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
Pokrm francouzské kuchyně. Při vaření chřestu do něj přidejte oloupanou nakrájenou bramboru a půlku cibule, aby se chuť chřestu...
-
Světové kuchyně
David Toutain mluví o inspiraci
-
Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
Mušle svatého Jakuba jsou svalem hřebenatky svatojakubské. Stejně jako pro všechny ryby a ostatní plody moře i pro mušle svatéh...
Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
- Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
- Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Máte již účet?
Přihlásit se