Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hlavní chod
- Hovězí
- Street Food
-
Bramborový salát - Salát
- Vegetariánské
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hlavní chod
- Hovězí
- Tradiční
139 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
Veganská pizza - Chili con carne
- Italská
- Vegetariánské
-
Penne se špenátem a ricottou
- Italská
- Hlavní chod
- Vegetariánské
-
Rajská polévka
- Polévka
- Vegetariánské
- Italská
-
Italská zelená minestrone polévka
- Školní jídelna
- Polévka
- Vegetariánské
-
Mletý karbanátek (vegetarián)
- Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Lámanková polévka s vejcem a červenou čočkou
- Polévka
- Školní jídelna
- Vegetariánské
-
MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
- Polévka
- Vegetariánské
-
Houbové pohankoto s řapíkatým celerem
- Školní jídelna
- Hlavní chod
- Vegetariánské
-
KVĚTÁKOVÝ QUICHE S RAJČATY
- Vegetariánské
-
Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Vegetariánské
- Asijská
- Předkrm
-
OPEČENÉ NOKY S KYSANÝM ZELÍM
- Vegetariánské
-
Noky z batátů a ricotty v bazalkové vinné omáčce
- Hlavní chod
- Vegetariánské
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se