1. Maso a zelí

    • Hovězí pečeni opečeme z každé strany a dáme vařit s přidáním Knorr Hovězí Essence a bobkového listu.
    • Po uvaření maso vybereme a udržujeme v teple.
    • Nakrájené zelí na jemné nudličky orestujeme na světlém cibulkovém základě, podlijeme vínem a zalijeme vývarem z uvařeného hovězího masa. Necháme podusit do křupava, tak aby se větší část vývaru odpařila a zelí zůstalo vláčné.
    • Na ořechovém oleji opečeme vlašské ořechy, které posypeme cukrem a necháme skaramelizovat. Přilijeme zbytek hovězího vývaru, který nám zůstal a přidáme Knorr Hovězí redukci. Necháme důkladně rozpustit a převařit. Podle potřeby dochutíme.
  2. Podávání

    • Podáváme s vídeňským špekovým knedlíkem.
  3. Tip

    • Vlašské ořechy můžete nahradit kaštany.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.