Orientální bůček v tempuře

Suroviny
Bůček
-
Pasta Gochujang - korejská chilli pasta 30 g
-
Knorr Červená kari pasta 850 g 40 g
-
Javorový sirup 20 g
-
Vepřový bůček bez kůže 800 g
Tempura
-
Směs na těsto tempura 200 g
-
Kari koření 10 g
-
Olej na pečení
-
Studená voda 200 ml
Podávání
-
Šalotka k ozdobení
-
Červená chilli paprička k ozdobení
-
Limetka k ozdobení
Příprava
-
Bůček
- Promíchejte složky a naložte bůček do marinády.
- Marinovaný bůček přendejte do vakuových sáčků, odsajte vzduch a vložte do lednice na několik hodin.
- Vařte v teplotě 72 °C po dobu 24 hodin. Poté na sáčky s masem položte něco těžkého a ochlaďte.
- Rozdělte bůček na malé obdélníčky.
-
Tempura
- Rozmíchejte složky tempury. Nakrájené ochlazené kousky bůčku ponořte do studeného tempura těstíčka.
- Smažte v hlubokém oleji, až získají křupavost a zlatou barvu.
-
Podávání
-
Bůček podávejte s omáčkami: majonézou, omáčkou barbecue a tmavou sójovou omáčkou. Ozdobte šalotkou, červenou chilli papričkou a limetkou.
-