+

Bůček

Tempura

  • Směs na těsto tempura 200 g
  • Kari koření 10 g
  • Olej na pečení
  • Studená voda 200 ml

Podávání

  • Šalotka k ozdobení
  • Červená chilli paprička k ozdobení
  • Limetka k ozdobení
  1. Bůček

    • Promíchejte složky a naložte bůček do marinády.
    • Marinovaný bůček přendejte do vakuových sáčků, odsajte vzduch a vložte do lednice na několik hodin.
    • Vařte v teplotě 72 °C po dobu 24 hodin. Poté na sáčky s masem položte něco těžkého a ochlaďte.
    • Rozdělte bůček na malé obdélníčky.
  2. Tempura

    • Rozmíchejte složky tempury. Nakrájené ochlazené kousky bůčku ponořte do studeného tempura těstíčka.
    • Smažte v hlubokém oleji, až získají křupavost a zlatou barvu.
  3. Podávání

    • Bůček podávejte s omáčkami: majonézou, omáčkou barbecue a tmavou sójovou omáčkou. Ozdobte šalotkou, červenou chilli papričkou a limetkou.