Grenadýrmarš s pečenou krkovičkou a salátem ze sterilovaných okurek

Suroviny
Grenadýrmarš s pečenou krkovičkou a salátem ze sterilovaných okurek
−
+
€86.33
Maso
Vepřová krkovička
/g
1500.0 g
0%
Černé pivo
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
/g
20.0 g
0%

web - bez masové složky
web - bez přidaného glutamanu
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Česnek
/stroužky
2.0 stroužky
0%
Grenadýrmarš
Brambory, sladké, batáty
/g
400.0 g
0%
Brambory
/g
700.0 g
0%
Máslo
/g
150.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
60.0 g
0%
Čerstvá pažitka
/g
30.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg
/g
10.0 g
0%
Knorr Barevný pepř drcený 0,5 kg
/g
0.0 g
0%
Sůl Podle Chuti
/
0.0
0%
Salát
Sterilované okurky
/g
500.0 g
0%
Olivový olej
/ml
30.0 ml
0%
Nasekaná petrželová nať
/g
10.0 g
0%
Citronová Šťáva Podle Chuti
/
0.0
0%
Vídeňská cibulka
Cibule
/g
300.0 g
0%
Polohrubá mouka
/g
150.0 g
0%
Olej Na Smažení
/
0.0
0%
Sůl Podle Chuti
/
0.0
0%
/
Maso
-
Vepřová krkovička 1500.0 g
-
Černé pivo 500.0 ml
-
Olej 50.0 ml
-
Česnek 2.0 stroužky
Grenadýrmarš
-
Brambory, sladké, batáty 400.0 g
-
Brambory 700.0 g
-
Máslo 150.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 60.0 g
-
Čerstvá pažitka 30.0 g
-
Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg 10.0 g
-
Knorr Barevný pepř drcený 0,5 kg
-
Sůl Podle Chuti
Salát
-
Sterilované okurky 500.0 g
-
Olivový olej 30.0 ml
-
Nasekaná petrželová nať 10.0 g
-
Citronová Šťáva Podle Chuti
Vídeňská cibulka
-
Cibule 300.0 g
-
Polohrubá mouka 150.0 g
-
Olej Na Smažení
-
Sůl Podle Chuti
Příprava
-
Maso
- Krkovičku vcelku ochuťte marinádou na vepřové maso, zakápněte olejem a potřete nastrouhaným česnekem.
- Nechte chvíli marinovat.
- Maso pečte na 180 °C přibližně 1,5 hodiny. Podlijte černým pivem.
-
Grenadýrmarš
- Batáty a brambory uvařte v osolené vodě. Uvařte také fleky.
- Rozpusťte máslo, přidejte Primerba Opečenou cibuli a mletou papriku.
- Do nádoby dejte uvařené těstoviny, brambory, rozpuštěné máslo a nasekanou pažitku, dochuťte kořením a solí a jemně promíchejte.
-
Salát
- Okurky nakrájejte na tenké plátky, přidejte olivový olej, nasekanou petrželovou nať, zakápněte citronovou šťávou a promíchejte.
-
Vídeňská cibulka
- Cibuli nakrájejte na tenká kolečka, obalte v mouce smíchané se solí a osmažte na oleji.
-
Servírování
- Na talíř naaranžujte grenadýrmarš, upečenou nakrájenou krkovičku a salát.
- Na závěr posypte vídeňskou cibulkou.