Kuchařské recepty | Unilever Food Solutions
-
Korejský burger s kimchi salátem a sázeným vejcem - Hovězí
- Street Food
- Hlavní chod
-
Bramborový salát - Vegetariánské
- Salát
-
SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA - Salát
-
Drůbeží kaldoun - Drůbež
- Polévka
-
Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem - Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Nudle s hovězím masem Teriyaki - Těstoviny
- Asijská
- Hovězí
-
Tortellini se šafránovo-hráškovým pyré - Těstoviny
-
Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce - Polední a skupinové menu
- Hlavní chod
- Ryby & mořské plody
-
Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob - Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
Rajská omáčka s hovězím masem - Hovězí
- Hlavní chod
- Tradiční
426 Recepty
Bohužel, nejsou žádné výsledky vyhledávání.
-
-
Veganský krém z bílé zeleniny s petrželovým olejem
- Polévka
- Vegetariánské
-
Brokolicový dip
- Předkrm
-
Plněné lilky s veganským parmazánem
- Vegetariánská
- Vegetariánské
-
Jelení pečeně v tmavé omáčce s brusinkami a perníkovými kroketami
- Vepřové
- Polední a skupinové menu
-
Italská houbová polévka s gnocchi a celerem
- Polévka
- Vegetariánské
-
-
Hovězí jazyk v medovo-hořčicové zálivce s citrusy a rukolou
- Hovězí
- Polední a skupinové menu
-
Candát s loupaným ječmenem, omáčkou z opražené řepy a karamelizovanou růžičkovou kapustou
- Ryby & mořské plody
- Hlavní chod
-
-
Falafel v chlebu pita s česnekovou omáčkou
- Street Food
- Vegetariánské
- Hlavní chod
-
Aztécká polévka s tortilla čipsy, čedarem a zakysaným krémem
- Polední a skupinové menu
- Drůbež
- Polévka
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
Máte již účet?
Přihlásit se