Bůček zapečený v zelené čočce s perlovou cibulkou, tymiánem a bílým vínem

Suroviny
Bůček zapečený v zelené čočce s perlovou cibulkou, tymiánem a bílým vínem
−
+
€113.89
Bůček
Vepřový bůček
/g
3000.0 g
0%
Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
/g
45.0 g
0%

web - bez masové složky
web - bez přidaného glutamanu
Mořská sůl
/g
20.0 g
0%
Cukr
/g
10.0 g
0%
Olivový olej
/ml
80.0 ml
0%
Cibule, na kostičky
/g
300.0 g
0%
Česnek, nakrájený na kostky
/g
50.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
/g
40.0 g
0%
Bílé víno
/ml
500.0 ml
0%
Čočka, zelená
/g
1000.0 g
0%
Základní vývar
/ml
1000.0 ml
0%
Servírování
Cibulka perlová
/g
200.0 g
0%
Máta čerstvá
/svazek
1.0 svazek
0%
/
Bůček
-
Vepřový bůček 3000.0 g
-
Mořská sůl 20.0 g
-
Cukr 10.0 g
-
Olivový olej 80.0 ml
-
Cibule, na kostičky 300.0 g
-
Česnek, nakrájený na kostky 50.0 g
-
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 40.0 g
-
Bílé víno 500.0 ml
-
Čočka, zelená 1000.0 g
-
Základní vývar 1000.0 ml
Servírování
-
Cibulka perlová 200.0 g
-
Máta čerstvá 1.0 svazek
Příprava
-
Bůček
- Bůček ochutíme marinádou, solí a cukrem.
- Zabalíme do fólie a vložíme do lednice na nejméně 24 hodin.
- Marinovaný bůček upečeme v troubě při 220 °C. Pečeme dozlatova.
- Na olivovém oleji orestujeme cibuli, česnek, přidáme tymián Primerba. Podlijeme bílým vínem a zredukujeme.
- Na GN plech vyložíme namočenou čočku, orestovanou cibuli a slaninu. Zalijeme vývarem, pevně přikryjeme a pečeme při teplotě 170 °C doměkka.
-
Servírování
- Jednotlivé porce bůčku položíme na čočku. Podáváme s perlovou cibulkou opečenou dozlatova. Celek posypeme mátou.