1. Hříbkový krém

    • Na Ramě Culinesse opečte šalotku nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte nakrájené hřiby, vše orestujte, dochuťte solí a pepřem, podlijte vínem a zredukujte.
    • Zalijte zeleninovým vývarem a vařte cca 20 minut na mírném ohni.
    • Přidejte směs na hříbkový krém.
    • Vše rozmixujte, abyste dosáhli hladké konzistence. Přidejte Primerbu tymián.
    • Polévku přelijte do talíře nebo nalijte do bujónového šálku.
  2. Pěna z kozího sýra

    • Kozí sýr rozpusťte v ohřáté Ramě Cremefine Profi, vše přeceďte a jemně ušlehejte s použitím ručního mixéru.
  3. Podávání

    • Opatrně přendejte pěnu na hříbkový krém. Přidejte hřibový prach, tymián a chips.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.