Hříbkový krém s pěnou z kozího sýra | Unilever Food Solutions
+

Hříbkový krém

Pěna z kozího sýra

  • Kozí sýr 50 g
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 200 ml

Podávání

  • Houbový prach
  • Snítky tymiánu 10 kus
  • Chipsy z hřibů 10 kus
  1. Hříbkový krém

    • Na Ramě Culinesse opečte šalotku nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte nakrájené hřiby, vše orestujte, dochuťte solí a pepřem, podlijte vínem a zredukujte.
    • Zalijte zeleninovým vývarem a vařte cca 20 minut na mírném ohni.
    • Přidejte směs na hříbkový krém.
    • Vše rozmixujte, abyste dosáhli hladké konzistence. Přidejte Primerbu tymián.
    • Polévku přelijte do talíře nebo nalijte do bujónového šálku.
  2. Pěna z kozího sýra

    • Kozí sýr rozpusťte v ohřáté Ramě Cremefine Profi, vše přeceďte a jemně ušlehejte s použitím ručního mixéru.
  3. Podávání

    • Opatrně přendejte pěnu na hříbkový krém. Přidejte hřibový prach, tymián a chips.